BELGIË
HOE WE ONZE
KOFFIE ZETTEN
WE NEMEN ONZE TIJD

Heb je je ooit afgevraagd waarom Emmi CAFFÈ LATTE zo lekker smaakt? Wij haasten ons niet tijdens het koffie process en wij gebruiken alleen de beste ingrediënten.

Klik hier om meer te weten te komen over wat onze cup zo speciaal maakt.

OMDAT NIET ALLE BONEN HETZELFDE ZIJN ....

Eén enkele koffieboon kan duizend smaaknuances bevatten! Deze kunnen variëren afhankelijk van de hoogte en het klimaat en de grond waarin de koffie werd gekweekt. Hoe de boon werd verwerkt, beïnvloedt ook de smaak. Emmi CAFFÈ LATTE gebruikt alleen de beste Arabica-bonen van geselecteerde hooggelegen plantages in India en Midden- en Zuid-Amerika. Onze bonen worden met de hand geoogst en zorgvuldig behandeld om ervoor te zorgen dat alle smaken hun weg naar uw cup vinden.

DUURZAAMHEID

Je kunt met een goed geweten genieten van uw Emmi CAFFÈ LATTE. Dit komt omdat we onze koffie maken uit bonen die niet alleen van de beste kwaliteit zijn, maar ook duurzaam zijn geproduceerd. We kopen onze bonen uitsluitend in bij Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Lees hier meer over hier meer over de Rainforest Alliance.

ZORGVULDIG EN LANGZAAM RUSTEN

Emmi CAFFÈ LATTE is net zo snel en spontaan als u. Ons roosterproces daarentegen duurt lang, heel erg lang. Dit komt omdat de Arabica bonen alleen hun volle smaak met al zijn nuances ontwikkelen als ze op exact de juiste temperatuur en precies op het juiste moment worden geroosterd. Hierdoor kan u de ideale koffie met een rijke smaak proeven om zo de dag goed te beginnen.

WARM EN IJSKOUD

Om ervoor te zorgen dat geen van de volle aroma's verloren gaan, gebruiken wij de koffiebonen onmiddellijk na het roosteren. Door de intense smaak van vers gezette espresso te combineren met verse Zwitserse melk, creëren wij de perfecte ijskoffie die een caffeine kick fantastisch combineert met de frisse verse melk.

DUURZAAMHEID
WIJ HOUDEN VAN MENS EN NATUUR

Heb je ooit de kleine groene kikker op uw CAFFÈ LATTE cup gezien? Onze koffieboon leveranciers voldoen aan de sociale en ecologische normen van de Rainforest Alliance. In ruil daarvoor ontvangen de koffieboeren een rechtvaardige en eerlijke beloning en worden zij regelmatig getraind in het onderhouden en verbeteren van duurzame landbouw. Zij en hun gezinnen hebben ook toegang tot gezondheidszorg en onderwijs. Dit is iets dat zo belangrijk voor ons is dat we het hebben opgenomen in onze merkprincipes.

Lees meer over de www.rainforest-alliance.org​.